کارشناسان تک سامان هور پاسخگوی شما هستند.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

بلوک لیکا فوم دار

بلوک لیکا فوم دار

امروزه علم بسیار پیشرفت کرده و افراد در صنعت ساختمان سازی سعی بر آن دارند از بهترین متدها نیز استفاده نمایند تا سطح کیفی کارهایشان را ارتقا دهند. بسیاری از معماران برای بالابردن کیفیت کارهای خود از مصالح هایی چون بلوک فوم دار استفاده می نمایند و با این کار توانستند کارهای خود را ارتقا داده و به نوعی سطح کیفیت آن را افزایش دهند.

بلوک فوم دار

بلوک فوم دار

یکی از مهمترین مواردی که در خرید بلوک سبک و تقاضای بسیار زیاد مردم نقش دارد عایق بودن آن می باشد در واقع بلوکهای فوم دار از جمله مواردی می باشند که به عنوان عایق بسیار مناسبی برای همه ی موارد شناخته می شوند و آنها در برابر گرما و یا سرما و همچنین سر و صدا نیز می توانند مناسب عمل کنند در حالی که بر اساس تحقیقات و نتایج آزمایش ها بلوک های فوم دار به دلیل وجود پل حرارتی در محل بند اتصال های عمودی و افقی هر بلوک، نمیتواند عملکرد مورد انتظار را تامین نماید.

شما اگر در مناطقی می باشید که سرما شما را زیاد اذیت می کند و میزان سرمای منطقه بسیار بالا می باشد می توانید از این فوم استفاده نمایید تا مشکل خود را تا حدودی کاهش دهید. همچنین اگر شما جزو افرادی هستید که در منطقه ی بسیار گرم زندگی می کنید می توانید از این محصولات استفاده نمایید.

این محصولات می تواند به کار سرعت ببخشد به این صورت که این بلوکها سبک بوده و می تواند حمل و نقل را برای شما آسان سازد. با توجه به توسعه روزافزون صنعت ساخت و ساز در دهه‌های اخیر، استفاده از مواد ساختمانی با کیفیت و با قابلیت‌های منحصر به فرد، امری ضروری و کلیدی برای ساخت و سازهای صحیح و مقاوم است.

این بلوک  می تواند در پروژه‌های گوناگونی از جمله مجتمع‌های مسکونی و تجاری، هتل‌ها و واحدهای تجاری استفاده شود. اما همانطور که مطرح شد مطابق با تحقیقات و آزمایشات صورت گرفته بلوک فوم دار نمی تواند عملکرد مناسبی داشته باشد به این دلیل که بر اساس نتایج و گزارش های آزمایشات، فوم در صورتی میتواند عملکرد مناسبی را در راستای عایق شدن دیوار داشته باشد که به صورت یکپارچه در دیوار کار شود زمانی که فوم به شکل منقطع داخل حفره های بلوک قرار بگیرد محل های انقطاع فوم به پل حرارتی تبدیل شده و انتقال حرارت (سرما و گرما) از آن قسمت ها اتفاق می افتد و همین امر باعث می شود که این محصول علی رغم قیمت بالاتر نسبت به بلوک های فاقد فوم تفاوت چندانی نسبت به این بلوک ها به لحاظ عایق بودن نداشته باشد.

با توجه به این که یونولیت (فوم) به ویژه یونولیت های با دانسیته بالا دارای قیمت بالایی هستند استفاده از این فوم ها منجر به افزایش هزینه زیاد جهت اجرای دیوار می شود در حالی که کارایی و عملکرد مناسبی را هم از خود به نمایش نمی گذارند.

اما چه راهکاری برای رفع این مشکل و تامین عایق ها با فوم وجود دارد؟

با توجه به این نکته که فوم به صورت یکپارچه عملکرد مناسبی را از خود به نمایش می گذارد، راهکاری که در این حوزه وجود دارد به جهت تامین تمامی عایق ها به ویژه در مناطق سردسیر اجرای دیوار دوبل به همراه فوم میانی است. این امر می تواند به تامین کلیه ی عایق ها اعم از عایق صوت و حرارت کمک بسیاری کند. در این روش با توجه به حذف پل های حرارتی عملا مسیر های انتقال حرارت حذف شده و از انتقال هر گونه حرارت و صوت جلوگیری می شود. البته در این روش لازم است که به نکات و جزئیات اجرایی دیوار های دوبل توجه نمود تا از بروز هرگونه مشکل در اجرای پروژه جلوگیری شود.

جزئیات اجرایی دیوار دوبل

جزئیات اجرایی دیوار دوبل

جهت تامین الزامات مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان برای ساختمان های گروه 1 مطابق با تعریف این ساختمان ها و کاربری آن ها در این مبحث لازم است که دیوار به صورت دوبل (با بلوک دارای گواهینامه فنی) به همراه پلی استایرن میانی اجرا گردد. دیوار دوبل ديوارى است كه از دو بخش تشكيل مى ‌شود و در ميان دو قسمت ديوار، فضاى خالى را به وسیله متریال‌هایی که مانع از انتقال حرارت می شود استفاده می گردد که این امر باعث کاهش اتلاف حرارت (مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان)، عایق صوت و مانع از انتقال رطوبت می گردد.

فاصله ای که در بین سطوح بنایی می باشد باید حداقل 50 میلی متر باشد هر دو قسمت دیوار به وسیله بست ها بر روی دیوار به یکدیگر مهار شوند. در هنگام اجرای دیوارهای دوبل باید توجه داشت که فضای میانی دو دیوار تماما توسط عایق حرارتی پوشانده ‌شوند. پس از آن هر دو دیوار به واسطه بست‌های فولادی و مقاوم به یکدیگر متصل می‌شوند.

هنگام اجرای دیوار و به منظور دستیابی به عملکرد مطلوب در برابر حرارت، صوت، رطوبت و همچنین رسیدن به ایستایی مورد نظر برای جداره‌های کناری، باید نکاتی را مد نظر قرار داد.  استفاده از اتصالات مناسب و مقاوم یکی از شروط ساخت یک دیوار دوبل استاندارد می باشد. جداره‌های کناری باید توسط میلگرد به هم متصل شوند همچنین در فواصل هر 1 متر، از یک بست استفاده کرد. ضخامت میلگرد های مورد استفاده باید حداقل 10 میلی متر باشد. این بست‌ها به صورت افقی بین دیواره‌های کناری قرار می گیرند. بست های مورد استفاده یاید به صورت Z شکل باشند.

نتیجه گیری

با توجه به تحقیقات صورت گرفته در صورتی که میخواهید دیوار شما تماما عایق صوت و حرارت باشد بهترین روش استفاده و اجرای دیوار دوبل است و استفاده از بلوک های فوم دار علی رغم هزینه بالا عملکرد مناسبی به جهت تامین عایق ها برای شما ایجاد نمی کند. همچنین می توانید از بلوک هایی که بدون نیاز به فوم می توانند عایق ها را تامین کنند و هزینه مناسب تری را هم نسبت به بلوک فوم دار و دیوار دوبل دارند استفاده کنید.

شرکت تک سامان هور تولید کننده انواع بلوک های سبک سیمانی استاندارد است که محصولات این شرکت بدون نیاز به فوم می توانند کلیه ی عایق ها اعم از عایق های سرما و گرما (حرارت)، عایق صوت و عایق در برابر آتش را تامین نمایند.